O SOLE MIO ALMERE BUITEN

O SOLE MIO ALMERE BUITEN De lekkerste pizza met verse ingrediënten!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1180 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij O Sole Mio Almere Buiten. Meer weten? Ontdek meer

9 mei 2022 om 0:51 was weer heerlijk de calzone alleen de toppings waren qua keuze een stuk minder geworden
7 mei 2022 om 11:28 Snelle bezorging. Heerlijke pizza had iets warme gemogen
4 mei 2022 om 22:31 In plaats van een pizza mozzarella een Margherita ontvangen, erg dun en taai en ook de opmerking of het gesneden kon worden is niet gelezen dus ik heb hem in stukken moeten scheuren omdat ik bezig ben met verhuizen en hier nog geen bestek heb
28 apr 2022 om 20:10 Pizza was goed, Pasta (ravioli carbonara) was echt heel slecht, ben er misselijk van.
25 apr 2022 om 20:54 Ontzettende vriendelijke bezorger .
24 apr 2022 om 21:20 Pizza was helaas steenkoud bij bezorging. Duurde ook behoorlijk lang. Beetje jammer
15 apr 2022 om 9:14 Bezorging was keurig op gevraagde tijd. Eten was helaas niet zo goed. Het was niet echt warm en de pizza was hard geworden. Zou bijna denken dat deze is opgewarmd. Niet echt voor herhaling vatbaar
12 apr 2022 om 22:23 Heerlijk eten precies genoeg
2 apr 2022 om 23:19 Pizza’s waren koud en het eten was niet echt lekker.. zou er niet meer bestellen
30 mrt 2022 om 20:03 Het eten was erg lekker, maar we moesten er wel erg lang op wachten. Jammer dat de warme broodjes met kruidenboter er deze keer niet bij zaten.
27 mrt 2022 om 19:31 Eten te koud. Later bezorgd.
18 mrt 2022 om 8:58 alles was koud en duurde heel lang na veel heen en weer gebel uiteindelijk een nieuwe pizza gekregen maar ook die was koud. beetje jammer allemaal